Un record al còmic i l'anime aterra a Pou d'Art amb 'Il·lustracions al Pou'


  • Comparteix:

L'artista Adrià Tortosa a la mostra

L'artista Adrià Tortosa a la mostra

L'exposició 'Il·lustracions al Pou' és un homenatge al record a través de les il·lustracions de personatges del món del còmic i de l'anime des dels anys vuitanta fins a l'actualitat. Es tracta d'un recull de més de 200 obres, on es barreja el gran i el petit format, que l'artista santcugatenc Adrià Tortosa ha presentat aquest dissabte a la galeria Pou d'Art. La mostra estarà oberta al públic fins al tercer dimecres de gener.

Garfield, Hommer Simpson, Tintín i Bob Esponja són alguns dels personatges que l'artista santcugatenc Adrià Tortosa ha portat a la galeria Pou d'Art amb 'Il·lustracions al Pou'. Una exposició que té l'objectiu de mostrar al públic el seu paper com a artista, així com el treball com a professor de l'entitat als tallers d'il·lustració i còmic des de fa 12 anys.

L'artista ha explicat a Cugat.cat quin és el sentit de la mostra.

Adrià Tortosa

Les obres són un recull de diferents autors i gèneres. És la mostra del que hem estat fent durant aquests últims anys en còmic i il·lustració.




Aquesta és la primera vegada que la galeria Pou d'Art ha ofert una mostra íntegra amb obres de gran format il·lustrades. L'exposició éstarà oberta al públic fins el tercer dimecres de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.