'Maragall a casa' amplia les funcions per la bona resposta del públic


  • Comparteix:

'Maragall a casa' és un text de Josep Maria Jaumà

'Maragall a casa' és un text de Josep Maria Jaumà

Les representacions de l'obra 'Maragall a casa', que tenen lloc a la Casa-Arxiu Joan Maragall de Barcelona, s'han ampliat per 'l'èxit de crítica i públic obtinguts' i després d'esgotar totes les entrades per a les actuacions previstes fins al desembre. Així, l'espectacle dirigit per la santcugatenca Dolors Vilarasau i escrit per Josep Maria Jaumà passarà de representar-se els dilluns i els dimarts, a fer-ho també els dimecres a les nou del vespre.

L'espectacle, que fins al moment ha acollit més de 400 persones, ha esgotat totes les localitats programades fins el tercer dimarts de desembre, dia en què es commemora el centenari de la mort de Maragall. Aquest fet ha propiciat que l'organització ampliés el nombre de representacions previstes.

Vilarasau s'ha mostrat gratament sorpresa per la resposta del públic d'un espectacle de petit format.

Dolors Vilarasau

Estem molt gratament sorpresos de la resposta del públic perquè no deixa de ser un espectacle de petit format i pensàvem que podria tenir un públic reduït però no ha estat així.



Aquest dimecres serà la primera representació després de l'ampliació dels horaris. La Casa-Arxiu Joan Maragall, situada al carrer Alfons XII de la capital catalana, és l'espai que acull l'espectacle i la que va ser la casa de Joan Maragall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.