La música, el teatre i la màgia omplen aquest novembre el Terra Dolça


Temes relacionats

Setembre teatral al Terra Dolça ( 7/set/11)


  • Comparteix:

Una activitat anterior del Terra Dolça

Una activitat anterior del Terra Dolça

La música tradicional de les De Calaix, la poesia teatralitzada de Miquel Martí i Pol i l'il·lusionisme del mag Rafa són les ofertes del Terra Dolça per aquest novembre. El centre gastronòmic i cultural també acollirà presentacions de llibres i continuarà amb el cicle de contes per a adults i les exposicions fotogràfiques.

La primera de les activitats del mes és la presentació del llibre 'Independència o mort... de la llengua', aquest dijous a les vuit del vespre. El seu autor, el sociolingüista Jordi Solé i Camardons, exposa aquest recull d'escrits centrats en la situació de l'ús social del català.

També hi ha activitats dedicades als més menuts com l'espectacle 'Magiacadabra', a càrrec del mag Rafa. És aquest dissabte a les sis de la tarda i té un preu de cinc euros, amb berenar inclòs per als infants.

Les arts escèniques també tindran el seu espai de protagonisme. La companyia In-Fusió Teatre musicarà i teatralitzarà la poesia de Miquel Martí i Pol a l'espectacle 'Un bosc de paraules', l'últim dijous de mes a les deu de la nit. Dos dies després, les De Calaix oferiran un concert en directe a l'espai gastronòmic per celebrar els seus 10 anys a l'escenari promovent la música tradicional catalana. Les entrades són limitades i tenen un preu de 10 euros.

A més, el cicle de contes per a adults continua el dijous de la setmana vinent amb 'Històries a una veu', a càrrec de Cesc Serrat i Isaac Elías. Es tracta d'un recull de relats que faran viatjar els participants a diferents indrets del món. També hi haurà com cada mes una exposició fotogràfica, que s'allargarà fins la segona setmana de desembre, protagonitzada per l'obra de la jove fotògrafa santcugatenca Berta Aguilar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.