Els Gausacs, a punt per a la celebració de la Diada aquest diumenge


Temes relacionats

La gamma de 7 centra l'actuació dels Gausacs a Lleida (30/oct/11)

Actuació històrica dels Gausacs per partida doble (23/oct/11)

Contrarrellotge dels Gausacs per repetir el 4 de 8, ara fora de casa (22/oct/11)

Els Gausacs assoleixen de nou el 4 de 8 a Valldoreix (18/set/11)

Els Castellers guanyen el pols al 2 de 7 i tanquen una temporada 'històrica' (15/nov/10)


  • Comparteix:

Els Gausacs preparen la seva diada castellera des d'aquest dimarts

Els Gausacs preparen la seva diada castellera des d'aquest dimarts

Els Castellers de Sant Cugat escalfen motors per a la 16a Diada de la colla d'aquest diumenge amb diverses activitats que han començat aquest dimarts amb un assaig i que s'allargaran durant tota la setmana. Els Gausacs intentaran aixecar per a la seva diada un 3 de 8 acompanyats de les colles Sagals d'Osona i Al·lots de Llevant, si les preparacions de la setmana són satisfactòries. Encara que finalment els camises verdes no aixequin el 3 de 8, repetiran l'actuació que van fer a Tarragona amb un 4 de 8, una torre de 7 i un 3 de 7 aixecat per sota, cosa que suposaria la millor fita de la colla santcugatenca a la nostra ciutat.

La diada d'enguany se celebra, com cada any, el segon cap de setmana de novembre. L'actuació dels camises verdes s'iniciarà amb les matinades a partir de dos quarts de nou del matí amb un esmorzar al local social i una cercavila fins a la plaça d'Octavià, on l'alcaldessa, Mercè Conesa, rebrà els Gausacs, que aixecaran un pilar contra la violència de gènere a partir de dos quarts de dotze. Tot seguit arribarà el punt àlgid de la jornada amb l'actuació de la diada, en la qual estan convidades les colles dels Sagals d'Osona i Al·lots de Llevant. Tot seguit tindrà lloc un dinar de germanor al pavelló de l'escola Joan Maragall.

El cap de colla, Èric Bellmunt, ha explicat quins són els castells que els Gausacs es marquen com a objectiu.

Èric Bellmunt

Intentarem fer el 3 de 8 si els assajos d'aquesta setmana van bé.




Aquest dimarts els Castellers han presentat el cartell de la diada que ha dissenyat l'artista valldoreixenc Miquel Pellicer i que commemorarà el quinzè aniversari de la colla. El president dels Castellers, Santi Casanova, ha destacat la importància que té aquesta celebració ja que la present és la millor temporada de la colla santcugatenca. A més ha afegit que els Gausacs han fet un pas endavant ja que ara 'han canviat de mentalitat' i es veuen capaços de fer més castells.

El Club Muntanyenc (CMSC) acollirà aquest dimecres a les vuit del vespre l'assaig per a la Diada a més de l'entrega d'escuts als nous membres de l'entitat. Les preparacions per a la diada també tindran lloc divendres al CMSC i dijous els Gausacs faran un assaig a la plaça d'Octavià.

Aquest dissabte, juntament amb els Castellers d'Esparreguera, la colla santcugatenca actuarà a la plaça Lluís Millet. Després hi haurà un sopar al local social i un concert de La Coixinera a la plaça de l'Om a partir de dos quarts de deu de la nit.

A més de castells, la colla tambe organitza un partit de bàsquet femení de veteranes contra novelles aquest dimecres a les pistes de l'escola Joan Maragall a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.