Els nens protagonistes a les estrenes de la cartellera dels cinemes


  • Comparteix:

La pel.lícula de 'Kika' ha tingut un gran èxit a Alemanya./ Font: Fotogramas.es

La pel.lícula de 'Kika' ha tingut un gran èxit a Alemanya./ Font: Fotogramas.es

El cinema Yelmo és l'únic que acull estrenes aquest divendres a Sant Cugat. Els films d'aventures 'Kika Superbruja: El viaje a Mandolán' i 'La guerra de los botones' així com el drama 'La gran aventura de Winter, el delfín' són les novetats de la setmana.

La cinta 'Kika Superbruja: El viaje a Mandolán' està inspirada en les novel·les infantils de Knister. Kika viatjarà amb la seva màgia a Mandolán on viurà una gran aventura.

La pel·lícula francesa la 'Guerra de los botones' se situa en el context de la Segona Guerra Mundial. Els nens dels pobles veïns viuen una batalla apassionant entre ells. Quan un grup de nois d'un dels pobles entra al territori contrari es produeixen baralles que culminen amb els botons de la roba com a símbol de la victòria.

'La gran aventura de Winter el delfín' explica la història d'un dofí femella que durant la seva captura perd la cua. Un grup de biòlegs la rescaten i intenten proporcionar-li una de nova per a evitar la seva mort. La implantació de la nova cua mitjançant un procés quirúrgic resulta exitosa i obre noves portes per a la ciència mèdica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.