Sergio Makaroff omple l'escenari del teatre Auditori de música i bon humor


  • Comparteix:

El cantautor actuava per primera vegada a Sant Cugat

El cantautor actuava per primera vegada a Sant Cugat

El cantautor argentí, Sergio Makaroff, ha estat aquest cap de setmana un dels protagonistes de la programació del Teatre Auditori. Aprofitant el format sala escenari, que permet una major proximitat amb el públic, el cantautor ha ofert una actuació on la música ha estat acompanyada constantment del sentit de l'humor.

El dinamisme i la simpatia del cantautor argentí han estat plenament apreciades pel públic, que ha pogut viure molt de prop l'actuació del músic. Amb el format sala escenari, que converteix el propi escenari en un petit teatre on hi caven 200 persones, Makaroff ha demostrat que és un artista que prefereix les distàncies curtes.

Sergio Makaroff

Pots ser una gran estrella i tenir molt diners però sentir la distància amb el públic, o pots ser com jo, un artista més de distàncies curtes.



Després d'aquest concert, el cantautor acabarà l'any amb algunes actuacions per l'Estat Espanyol, i de cara al gener, té previst començar a enregistrar un nou àlbum en companyia del seu germà i d'Ariel Roth. Tot i que el projecte no està encara definit, Makaroff explica que té prou material per fer un nou disc compacte.

Sergio Makaroff

Co,mençarem a gravar sense pensar massa si serà una maqueta o no, però hi anirem treballant. Tinc prou material per gravar un nou àlbum.


D'altra banda, el Teatre Auditori ha acollit també aquest cap de setmana el muntatge teatral "Gerturde Stein i una senyoreta de companyia". L'obra, dirigida per Josep Costa, narra la història d'amor entre dues dones a la França de principis del segle vint.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.