'Romeu i Julieta' arrossega els espectadors a una experiència sensorial única


  • Comparteix:

Més de seixanta músics han compartit escenari amb els quatre intèrprets de la companyia Per Poc

Més de seixanta músics han compartit escenari amb els quatre intèrprets de la companyia Per Poc

Bellesa i emocions s'han desprès del concert que aquest divendres ha ofert l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) amb la companyia de titelles Per Poc al Teatre-Auditori. Una experiència plàstica i auditiva única que ha estat possible gràcies a la interpretació de la música de Prokofiev, que ha comptat amb una narració a partir del text de William Shakespeare 'Romeu i Julieta'. Els titelles volàtils de grans dimensions, amb ànima de tela, han acabat de donar forma a aquest particular 'Romeu i Julieta' que ha conduït els més de 700 espectadors a una proposta molt especial.

Mira l'espectacle a Cugat tv

Després de passejar el seu espectacle per països com la Xina, Alemanya, França i Àustria, aquest divendres ha estat el torn de la nostra ciutat. La companyia Per Poc s'ha tornat a retrobar amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat dalt l'escenari del Teatre-Auditori. Aquesta vegada, però, per deixar bocabadat el públic amb una proposta única que ha agafat per títol la història per excel·lència de l'amor impossible de dos joves enamorats, 'Romeu i Julieta'.

Així ha definit una de les creadores del muntatge, Anna Fernández, l'ànima de la peça.

Anna Fernández

És una aposta molt especial que té un resultat únic que emociona. Hi ha molta comunicació entre músics i intèrprets.




En aquest muntatge, però, la música i els titelles han estat els autèntics protagonistes. I és que el text de William Shakespeare, adaptat per a l'ocasió en forma de narració i interpretat per l'actriu Mònica Glaenzel, ha estat el pretext per gaudir d'aquesta proposta única.

Precisament, la bellesa i el moviment dels titelles han estat un dels trets que ha commogut el públic. Uns titelles de tela que han despertat emocions, juntament amb la música.

Públic

Els titellaires omplen molt l'escenari. / Hi ha diversos sentiments acompanyats amb la música. / M'ha agradat l'espectacle en conjunt.






Els forts aplaudiments han reconegut aquest muntatge. Una manera diferent d'apropar-se a un concert de música simfònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.