Sant Cugat es bolca amb la projecció del documental 'Brava, Victòria!'


  • Comparteix:

Xavier Escura, Maria Gorgues i Helena Mora han presentat 'Brava, Victòria!' al Teatre-Auditori

Xavier Escura, Maria Gorgues i Helena Mora han presentat 'Brava, Victòria!' al Teatre-Auditori

Sant Cugat s'ha bolcat una vegada més amb la soprano Victòria dels Àngels i ha deixat petit el Teatre-Auditori en la presentació del documental 'Brava, Victòria!'. La producció de la periodista de Televisió de Catalunya (TVC) Maria Gorgues mostra la vida de la cantant lírica dins i fora de l'escenari i incorpora el testimoni de companys d'escena, crítics i persones properes. La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, ha agraït públicament el suport dels santcugatencs a la soprano, estretament lligada a la ciutat els darrers anys de la seva vida.

L'allau de peticions d'entrades per assistir a la presentació del documental inicialment programat al Cafè Auditori ha portat l'organització ha traslladar-la al mateix Teatre-Auditori. Davant aquesta realitat, Mora ha destacat a Cugat.cat l'emoció que sent quan comprova l'estima que Sant Cugat encara té per la soprano.

Helena Mora

És molt emocionant veure que la gent encara estima la Victòria dels Àngels.





Gorgues, per la seva banda, ha destacat que és un documental que permet veure el perfil humà i artístic de la cantant lírica, fruit d'imatges inèdites que havia filmat la mateixa Victòria dels Àngels.

Maria Gorgues

Bàsicament és material d'arxiu però que té la gràcia que és inèdit.




El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha ressaltat el 'privilegi' que suposa per la ciutat l'estrena oficial d'aquest documental.

Xavier Escura

Per a Sant Cugat és un honor que es faci l'estrena oficial a la ciutat.



El documental és una producció de Cromosoma,TV3 i TVE, amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC). Es tracta d'una activitat complementària al concert d'homenatge a Victòria dels Àngels, a càrrec de Nancy Fabiola Herrera i Mac McClure, programat per diumenge de la setmana vinent al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.