Nancy Fabiola Herrera: 'El concert també és un homenatge al fill de Victòria dels Àngels'


  • Comparteix:

Herrera davant el cartell de promoció del seu concert a Sant Cugat./ Font: ACN

Herrera davant el cartell de promoció del seu concert a Sant Cugat./ Font: ACN

La mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera convida els seguidors de Victòria dels Àngels a bolcar-se en el concert que l'artista canària protagonitza aquest diumenge al Teatre-Auditori. Herrera portarà de gira l'espectacle 'Lucero nuestro', un homenatge a la desapareguda soprano catalana que cedirà els diners recaptats a la Fundació Victòria dels Àngels, organitzadora del cicle de concerts.

Sant Cugat serà la primera parada, aquest diumenge, del cicle de concerts 'Lucero nuestro'. Mompou, Llorca i Montsalvatge seran presents en un recital que donarà els seus beneficis a la fundació que porta el nom de la soprano catalana.

Durant la presentació del cicle de concerts, la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera ha explicat per què s'ha donat el nom de 'Lucero nuestro' a aquesta gira.

Nancy Fabiola Herrera

Victoria ja no hi és per cuidar del seu fill, però nosaltres podem fer nostra l'estima que ella li tenia.




El repertori de Herrera, que anirà acompanyada al piano per Mac McClure, es completa amb peces de Manuel de Falla, Miquel Ortega i Ricardo Llorca, entre d'altres. El cicle ret homenatge a Alejandro, únic fill que queda viu de Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.