El Ball de Gitanes convida els santcugatencs a omplir de festa els carrers de la ciutat


  • Comparteix:

Els balladors començaran els assaigs aquest dimecres

Els balladors començaran els assaigs aquest dimecres

'Xotis, catxutxes i jota... tant se val si fiques la pota'. Aquest és el lema de la propera edició del Ball de Gitanes que pretén un any més engrescar els santcugatencs a passar una bona estona entre amics i fer seu els carrers de Sant Cugat. La comissió organitzadora ha destacat que aquest ball popular està plenament consolidat en el marc de les festes del Carnaval santcugatenc i conviden tothom a no posar excuses i sumar-se a la proposta.

El membre de la comissió Julià Mestieri ha sintetitzat el sentit d'aquesta proposta.

Julià Mestieri

El que és important és oblidar les pors, participar, passar-s'ho bé i fer el burro per carnaval.




La també membre de la comissió Esther Madrona ha destacat que el Ball de Gitanes és una activitat plenament consolidada.

Esther Madrona

Entenem que el ball ha de ser un cosa que formi part de la cultura del poble. Creiem que ho hem aconseguit.




Les Gitanes 2012 mantenen la desaparició de la distinció de gènere encetada l'any passat. D'aquesta manera, els homes i dones que ho desitgin tenen l'opció de ballar la part reservada inicialment a l'altre gènere si es posen d'acord amb la seva parella.

Els assaigs comencen aquest dimecres i s'aniran fent els dilluns i els dimecres de nou del vespre a dos quarts d'onze de la nit al Casal de Joves TorreBlanca. La ballada, amb la cercavila prèvia pels carrers de la ciutat, es farà en aquesta edició a mitjans de febrer.

Les Gitanetes també tindran el seu espai en l'edició d'enguany a falta de concretar quan i com es faran els assaigs, que habitualment comencen entrat l'any nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.