Els Bremen, premi Èxit del concurs Sona 9


  • Comparteix:

Imatge promocional de Bremen

Imatge promocional de Bremen

El grup Nyandú s'ha proclamat guanyador d'enguany del Sona 9, en una gala que ha tingut lloc aquest dilluns a la sala Bikini de Barcelona. Bremen, amb components santcugatencs, s'han endut el premi Èxit juntament amb la formació Alls Nous Piquen. El trio femení The Mamzelles s'han emportat el segon premi, el Joventut.

Després de mesos de proves, actuacions i gravacions, l'11a edició del concurs de maquetes ja té guanyadors, els Nyandú. El trio The Mamzelles s'han imposat amb el segon premi, el Joventut, i Alls Nous Piquen i Bremen, amb el premi Èxit. El premi Sona 9 suposa la gravació i edició d'un disc en un estudi amb un productor professional, una campanya promocional, la gravació d'un videoclip i una gira de concerts arreu de Catalunya.

Bremen és un grup nascut a inicis de 2009 a Barcelona, format per Toni Terrades a la veu i guitarra acústica, Gracià Pedro a la veu i guitarra elèctrica, Guillem Rodríguez al banjo i veus, Pep Cura a la bateria i pel santcugatenc Joan Villarroya al baix. La banda, va ser una de les seleccionades, d'entre més de 200, juntament amb Llúmia i Mixumeig, també santcugatencs. Arribar a la final ha suposat per Bremen un seguit de proves i concerts que van enllaçar amb el seu pas pel Mou-te el juny passat, com a teloners de Blue Velvet.

El quintet de pop-folk no són els primers santcugatencs en arribar a la final del Sona 9. Els desapareguts Shitting Milks es van proclamar guanyadors l'any 2003, mentre que Mine! ho va ser el 2009. Per la seva banda Espart van aconseguir el premi Èxit el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.