Canals: 'L'exposició sobre Grau-Garriga desperta més interès fora de Sant Cugat'


  • Comparteix:

Garriga en una imatge d'arxiu

Garriga en una imatge d'arxiu

El responsable de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, fa una crida als santcugatencs perquè aprofitin els darrers dies per veure la mostra commemorativa de Grau-Garriga. Segons Canals, per ara, la mostra ha despertat més interès entre la gent de fora de la ciutat que no pas en els veïns de Sant Cugat i destaca l'oportunitat que representen les tres mostres simultànies que hi ha a la ciutat sobre el creador. Les tres mostres - a la galeria, al Museu i a la Casa Aymat - romandran obertes fins el segon dissabte de desembre.

Canals ha explicat que les mostres tenen força èxit de públic, però lamenta que la majoria dels assistents no són de la ciutat. Canals fa una crida als santcugatencs perquè s'apropin a la mostra.

Josep Canals

Cal tenir una mica d'interès per conèixer l'art d'avui i conèixer un gran artista internacional poc reconegut a la seva terra.





Les tres exposicions tancaran les seves portes dissabte de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.