El Teatre-Auditori s'impregna de la màgia de la música cubana amb l'Orquestra Buena Vista Social Club


  • Comparteix:

La cantant Omara Portuondo al concert al Teatre-Auditori

La cantant Omara Portuondo al concert al Teatre-Auditori

Els ritmes cubans de l'Orquestra Buena Vista Social Club han transportat la màgia de la música d'aquesta illa caribenya al Teatre-Auditori. Els sons més populars de la salsa, el bolero i el cha-cha-chá de Cuba, interpretats per aquesta llegendària banda, ha deixat encisat el públic santcugatenc. Els espectadors s'han deixat endur pel ritme i l'energia de la música i han gaudit ballant amb temes com 'Chan Chan', 'El cuarto de tula' i 'Candela'.

Reviu l'espectacle a Cugat tv

L'Orquestra Buena Vista Social Club, una de les bandes més llegendàries de Cuba, ha demostrat al Teatre-Auditori perquè la seva música triomfa amb èxit allà on sona. Liderats per la gran dama de Cuba Omara Portuondo, la banda ha ofert una vintena de temes mítics d'aquest grup plens d'intensitat i talent, que han fet cantar i ballar els espectadors santcugatencs.

Si una veu ha destacat dalt l'escenari per sobre de la resta ha estat precisament la de la cantant Omara Portuondo que, fins i tot, ha regalat una cançó de Joan Manuel Serrat al públic santcugatenc. Cançons com 'El cuarto de tula', 'De camino a la vereda' i ' Dos gardenias' han estat alguns dels temes que han fet vibrar el públic santcugatenc. Un públic que es mostrava així d'exultant després de veure el concert.

Públic

Fantàstic, el públic s'ha entregat molt. / Un concert increïble, ple d'energia. / És impressionant com la banda ho dóna tot al concert. / M'ha deixat impactada l'Omara Portuondo.



El concert de l'Orquestra Buena Vista Social Club s'ha emmarcat dins de la programació del 43è Festival Internacinal de Jazz de Barcelona. El concert era una de les cites més esperades de la temporada del Teatre-Auditori, les entrades ja fa setmanes que es van exhaurir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.