Un concert de La Porta dels Somnis mostra als santcugatencs les possibilitats de La Unió


  • Comparteix:

La Porta dels Somnis han reactivitat la programació cultural de la Unió

La Porta dels Somnis han reactivitat la programació cultural de la Unió

La Porta dels Somnis ha estat l'encarregat de reactivar l'agenda cultural de La Unió amb un concert que ha donat el tret de sortida a la campanya 'Batega amb La Unió', que vol demostrar la vitalitat de l'entitat a la ciutadania. Unes 200 persones han assistit a l'actuació, que també ha estat un reconeixement a la trajectòria del conjunt i la seva vinculació amb la ciutat.

La Unió pretén a través d'aquesta campanya superar la seva difícil situació econòmica i poder tenir a mig o llarg termini una programació estable. El portaveu de la junta directiva, Bernat Picornell, ha destacat que l'actuació de La Porta dels Sominis és una forma ideal d'encetar la campanya.

Bernat Picornell

És un grup de Sant Cugat i estaven interessats a venir, porten gent de Sant Cugat que és el que volem. Qui millor que ells perquè vinguin a tocar.


Un concert acústic, amb dues guitarres i una veu, i un repertori format pels temes del seu darrer treball 'Aire lliure', sense oblidar les seves cançons més conegudes, han donat a l'actuació un toc íntim que els santcugatencs han rebut amb gran entusiasme.

El membre del grup Oriol Saltor ha explicat que estan orgullosos d'haver ajudat La Unió.

Oriol Saltor

S'ha de donar suport a les iniciatives del poble, que surten de la gent, al marge de l'Ajuntament. Cal que un teatre com aquest funcioni i que la gent en gaudeixi.





La Porta dels Somnis ha avançat que estan treballant en un nou disc. Tot i que no han concretat els detalls, han assegurat que estan molt contents amb el resultat obtingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.