Pastora atrapa el públic en un explosiu concert electrovisual

La formació ha sorprès el públic amb un concert únic

Cultura

Publicat el 25/nov/11 per Anna Berenguer

El grup barceloní Pastora ha sorprès el públic del Teatre-Auditori aquest divendres amb un concert íntim i original que ha jugat amb els elements claus de la formació: la música, la paraula i la imatge. El trio encarnat per Dolo Beltrán, Pauet i Caïm Riba ha presentat el seu quart disc d'estudi 'Un viaje en noria' (U.V.E.N), emmarcat en el Dia Internacional contra la violència de gènere. Els ritmes electrònics barrejats amb sons acústics i un concert amb caràcter teatral ha estat l'aposta d'aquests artistes que han fet aixecar el públic de les seves butaques.

Reviu l'espectacle a Cugat tv

En l'actuació d'aquest divendres, el grup ha seduït un públic que s'ha vist arrossegat fins el particular món d'aquests tres artistes barcelonins. Els sons electropop psicodèlics han fet vibrar els espectadors, que també han gaudit d'alguns dels seus èxits més sonats, com ara 'Lola'. El concert, però, ha estat centrat en el seu darrer treball 'Un viaje en noria', que ha vist la llum després de tres anys de silenci discogràfic.

Els temes experimentals han donat forma a un innovador concert que ha envoltat el públic dins una bombolla de ritmes electrònics.

Per la veu del grup, Dolo Beltrán, tot i que la base siguin les noves tecnologies la formació intenta reforçar cada vegada més el caràcter artesanal i humà.

Dolo Beltrán

El grup camina cap a uns sons que es fan servir de l'ordinador però volem que sigui més humà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les projeccions audiovisuals, de la mà de Pauet, i les intervencions de l'altre germà, Dj Àngel Riba, han acabat de donar forma a un concert marcat per un fort component teatral i multidisciplinar.

Així de satisfets han sortit els seus seguidors, tot i que alguns s'han sorprès de la manca d'espectadors.

Públic

Té molta marxa. Es belluga molt bé. / M'ha agradat tot el que ha fet: els monòlegs, la mímica. / No entenc perquè no s'ha omplert.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Tot i això, la formació ha aconseguit posar dempeus els espectadors al final d'un concert que s'ha allargat fins les dotze de la nit. L'atmosfera creada per Pastora ha convençut de llarg els 300 assistents, que han retornat amb forts aplaudiments i crits l'entrega que els artistes han mostrat dalt l'escenari.