El Circ Cric torna els somriures a Sant Cugat aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Els diners són per 'Pallassos sense Fronteres'.

Els diners són per 'Pallassos sense Fronteres'.

El Circ Cric del Tortell Poltrona torna a visitar Sant Cugat. La carpa, que s'instal.larà al Parc de la Pollancreda, farà aquest cap de setmana i el següent 8 funcions adreçades a tot tipus de públic. L'espectacle, que combina totes les arts escèniques, destina part de la seva recaptació a l'ONG 'Pallassos sense fronteres'.

Deu mesos després de la seva primera visita, les caravanes del Circ Cric s'aturen a la nostra ciutat.
Les carpes del circ s'obriran aquest divendres per oferir una barreja de música, teatre, dansa, poesia escènica i pallassos. El circ de Tortell Poltrona està realitzant una àmplia gira per tot Catalunya, ja que el popular pallasso vol potenciar els espectacles circenses fora de la ciutat de Barcelona. L'artista també ha comentat que Circ Cric és una proposta adreçada a grans i petits:

Tortell Poltrona

El circ està a l'abast de tothom


Tortell Poltrona forma part de Pallassos Sense Fronteres, una ONG que envia pallassos a països subdesenvolupats per animar la gent que viu en la pobresa. Per poder finançar aquests viatges, el Circ Cric destina els ingressos de la botiga que s'obre a la mitja part de l'espectacle.

En definitiva, el Circ Cric és una proposta que satisfa els gustos de grans i petits, tal i com explica un dels mossos de pista, Lluc:

Lluc

El circ és la suma de les arts escèniques



L'espectacle començarà divendres a 2/4 de 8, continuarà dissabte amb funcions a les 5 de la tarda i 9 del vespre, i acabarà diumenge, a les 6 de la tarda.Les actuacions continuaran els dies 14, 15 i 16. A l'adreça electrònica www.circcric.com es pot trobar informació sobre l'espectacle i sobre la compra d'entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.