Gausacs, colla revelació 2011 segons la revista 'Castells'


  • Comparteix:

Els Gausacs han assolit la quinzena posició de la classificació castellera global

Els Gausacs han assolit la quinzena posició de la classificació castellera global

Els Gausacs han estat escollits colla revelació castellera 2011 segons la revista 'Castells', coincidint amb el 15è aniversari de l'entitat santcugatenca. L'única publicació especialitzada del món casteller ha premiat la millor temporada dels camises verdes, que han aconseguit consolidar el 4 de 8 i descarregar 16 torres de set. Castellers de Sant Cugat col·laboren des de fa dos anys amb Cugat.cat i, aquesta temporada, condueixen el programa 'Tanquem Pinya', els dilluns, a les nou del vespre a la Ràdio de Sant Cugat 91.5 FM.

La cap de comunicació dels Gausacs, Aina Serra, ha destacat l'orgull que representa per a la colla aquest reconeixement i ha explicat que això ha estat possible perquè han fet 'un pas endavant'.

Aina Serra

Per a nosaltres és un orgull que ens hagin donat aquest reconeixement i és la conseqüència del pas endavant que hem fet.










Els Castellers de Sant Cugat, a més, han assolit aquesta temporada la quinzena posició de la classificació castellera global, coincidint amb el quinzè aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.