Les pel·lícules futuristes encapçalen les estrenes als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Acero puro'

Cartell de la pel·lícula 'Acero puro'

'Acero puro', una de les estrenes als dos cinemes locals daquest divendres, és un film d'acció que explica la història d'un futur on els boxejadors són robots. Els Yelmo estrena 'In time' i 'Fuga de cerebros 2'. La primera és la història d'una societat on la gent no envelleix i els diners han estat substituïts pel temps. La segona és una comèdia romàntica on el protagonista viatja amb un grup d'amics a Harvard per trobar el seu amor. Als Cinesa arriba 'Jane Eyre' un thriller romàntic basada en la novel·la de Charlotte Brontë. A l'apartat infantil, arriben les aventures dels pingüins de 'Happy Feet 2'.

Hugh Jackman protagonitza 'Acero puro' on assumeix el paper d'un antic boxejador que controla els robots als combats i que veu truncat el somni de ser campió fins que descobreix un fill de 13 anys. El nen li ajudarà a aconseguir un nou robot i a recobrar la il·lusió per aquest esport.

La cinta 'In time' mostra un futur pròxim on tot és paga amb temps. Els rics tenen molt de temps i poden viure eternament mentre que els pobres no en tenen i han de lluitar cada dia per no morir.

La comèdia 'Fuga de cerebros 2' explica el viatge que fa el germà del protagonista de l'anterior entrega a Harvard per enamorar una noia. El thriller 'Jane Eyre' és la història d'una dona que fuig de la casa on treballa com a meretriu però, després de reflexionar sobre el seu passat, tornarà a la mansió per descobrir un secret.

'Happy Feet 2' presenta els pingüins de l'anterior pel·lícula, amb noves aventures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.