Dani Lleonart guanya la final del 'Boss Loopstation Contest'


  • Comparteix:

Pulmón és el nom artístic del beatboxer florestà, Dani Lleonart

Pulmón és el nom artístic del beatboxer florestà, Dani Lleonart

El beatboxer florestà Dani Lleonart, més conegut com a 'Pulmón', ha guanyat la final ibèrica del segon 'Boss Loopstation Contest'. El concurs internacional de 'loopers' consisteix a crear cançons en directe superposant capes de so gravades en un instrument digital anomenat 'loop', que se celebra en més de 20 països d'arreu del món. A més de guanyar 1.500 euros, 'Pulmón' opta amb aquesta classificació a ser un dels vuit 'loopers' que participaran a la final mundial que se celebrarà a la Fira de Frankfurt Messe de 2012.

Dani Lleonart 'Pulmón' s'ha fet amb un premi de 1.500 euros per gastar en material musical Roland-Boss i l'oportunitat de participar a la selecció dels 8 millors 'loopers' mundials, en convertir-se en el primer classificat de la 2a edició del 'Boss Loopstation Contest'.

'Pulmón' va imposar-se als altres sis participants del concurs en una nit que va comptar amb un jurat d'experts 'loopers' internacionals, entre els que destacaven Lytos Beatbox, Xavi de Hispasonic o Karim Haas.

Es tracta d'una gran oportunitat per al beatboxer florestà, que podria participar a la final del 'Loop Station World Championship 2' que se celebrarà a la Fira de Frankfurt Messe de 2012. Així ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat

Dani Lleonart

Ara mateix el jurat internacional ha de seleccionar vuit finalistes internacionals d'entre els 20 països que participen. Haver guanyat el concurs hem dóna força possibilitats.




Tot i els èxits personals, 'Pulmón' continua participant amb les formacions santcugatenques PalabraKdabra i Bufant Sons, el seu projecte més recent i en el qual actua com a percussionista vocal juntament amb Xavier Lozano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.