Colell enllesteix el rodatge de la pel·lícula 'Radiacions' per a TV3


  • Comparteix:

La santcugatenca està treballan ja en un nou projecte en solitari

La santcugatenca està treballan ja en un nou projecte en solitari

La directora de cinema santcugatenca i vicepresidenta de l'Acadèmia de Cinema espanyol, Judith Colell, ha acabat el rodatge d'una pel·lícula per a TV3 anomenada 'Radiacions', que s'estrenarà al febrer i on apareix l'actor santcugatenc Francesc Orella com un dels protagonistes. Colell ha afirmat que el ritme 'vertiginós' de l'últim any li ha deixat poc temps per pensar en futurs projectes en solitari. Mira l'entrevista al programa 'Protagonistes'

Després d'un any 'vertiginós', on Colell ha combinat les seves obligacions com a vicepresidenta de l'Acadèmia de Cinema espanyol amb la promoció d''Elisa K' i la presència a diferents festivals de cinema arreu del món, la santcugatenca assegura que encara no ha tingut temps de posar-se a pensar en el seu proper projecte cinematogràfic.

Tot i això, ha estat treballant en la pel·lícula 'Radiacions' de TV3, que s'estrenarà cap al febrer.

Judith Colell

He estat durant un any amb molt poc temps. Acabo de rodar una pel·lícula per TV3 'Radiacions', que s'estrenarà cap a febrer o març.


La cineasta ha destacat que tot just ara ha començat a pensar en el seu proper projecte personal, però que 'encara està molt verd'. El que sí ha avançat Colell és que amb el seu marit i també director de cinema santcugatenc, Jordi Cadena, han engegat un nou projecte amb l'adaptació de la novel·la 'Ciudad de invierno' d'Elvira Navarro, i que esperen gravar l'any vinent. A més, ha destacat que Cadena també ha començat a treballar en una nova pel·lícula, amb l'adaptació d'una altra novel·la de Lolita Bosch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.