Ses Majestats d'Orient porten avui il·lusió als infants de Valldoreix


  • Comparteix:

Edició anterior de la cavalcada

Edició anterior de la cavalcada

Els Reis Mags visiten Valldoreix aquest dijous i recorreran els carrers del territori a partir de les sis de la tarda. La comitiva sortirà de la plaça de Can Cadena per arribar a l'església de l'Assumpció on es farà una ofrena al nen Jesús. Seguidament, es recolliran les cartes amb els desitjos dels més petits a la plaça de Maria Sabater.

Els més petits són els protagonistes d'aquesta tarda i és per això que des de dos quarts de sis de la tarda podran gaudir de diverses activitats per passar l'estona mentre esperen l'arribada dels Reis Mags a la plaça de Maria Sabater.

La cavalcada sortirà de la plaça de Can Cadena on els Reis d'Orient seran rebuts pel president de l'EMD, Josep Puig, pel govern del territori i per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, a les sis de la tarda i començarà el recorregut per la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer. Després avançarà pel carrer de Joan Borràs fins a l'avinguda Alcalde Ramon Escayola per després enfilar pel passeig del Nard. D'aquí arribaran a l'església de l'Assumpció i finalment la plaça de Maria Sabater.

Al final del recorregut, Ses Majestats recolliran les cartes de mans dels més petits de Valldoreix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Avui i després de molts anys fent el mateix recorregut s'ha comunicat als veïns, a primera hora, que la cavalcada de reis no passa pel passeig de Rubí. En algunes botigues d'aquest passeig es convidava a la gent a coca i cava i era ja un lloc habitual de reunió entre veïns. El nou consistori de l'EMD de CiU ha demostrat un cop més la seva nula sensebilidad cap a la gent. Ara moltes persones sospiten que s'ha canviat el recorregut perquè allà hi viu gent "important".

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 5/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.