RCA Flacos presenta el seu nou treball, 'Cacao'


  • Comparteix:

RCA Flacos i El Punto han presentat 'Cacao' a Cugat.cat

RCA Flacos i El Punto han presentat 'Cacao' a Cugat.cat

El duet santcugatenc de hip hop RCA Flacos ha col·laborat amb el també santcugatenc MC El Punto per donar forma als temes de 'Cacao', el primer disc d'una compilació anomenada 'Sweet temptation'. Es tracta d'un treball totalment autoproduït que la formació ha publicat en format vinil i que també es podrà descarregar a través d'Internet.

RCA Flacos és un conjunt musical que experimenta amb estils com el hip-hop i l'electrònica, que acaba de presentar el seu darrer treball, un projecte anomenat 'Cacao'. Es tracta d'un treball autoproduït que la formació ha editat només en format vinil, tot i que també es podrà descarregar a través de la xarxa, com ha explicat DJ Cuco en declaracions a Cugat.cat.

DJ Cuco

Avui dia la gent es descarrega els CD's per internet, i potser el vinil té un component més afectiu. El disc també es pot descarregar per internet.



Per a la realització d'aquest disc els dos components de la formació, DJ Cuco i RCA Víctor, han comptat amb la col·laboració de l'MC santcugatenc El Punto, amb qui ja havien col·laborat en el seu disc recopilatori 'Fricción'.

'Cacao' és el primer treball d'una col·lecció anomenada 'Sweet Temptation', que els RCA Flacos produiran en col·laboració amb diversos artistes santcugatencs i de fora de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.