'(Quasi) tots els contes' de Marta Pessarrodona, ja a la venda


  • Comparteix:

Portada de l'últim llibre de Pessarrodona. / Font: Llibres.cat

Portada de l'últim llibre de Pessarrodona. / Font: Llibres.cat

'(Quasi) tots els contes', l'últim llibre de la mirasolenca Marta Pessarrodona, ja és a la venda a les llibreries locals. L'obra, editada per Amsterdam, és un recopilatori de més de 200 pàgines que reuneix en un únic volum contes publicats i inèdits de l'últim Premi Nacional de Literatura.

La publicació incorpora els volums ja editats de 'Nessa: narracions' del 1988 i 'Ever more: ficcions' del 1995, a més d'una col·lecció de contes inèdits.

'(Quasi) tots els contes' és l'univers de Pessarrodona en estat pur en què els poemes porten el lector de Londres a Zuric, de Berlín a Barcelona, fins arribar a la ciutat d'origen de la poetessa: Terrassa. Nens innocents, adults no tan innocents i sobretot literatura són els protagonistes d'aquest recopilatori.

L'escriptora és l'últim Premi Nacional de Literatura per la seva 'qualitat humana i intel·lectual' i en reconeixement per les seves obres com 'Animals i plantes' i l'assaig 'L'exili violeta'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.