La Galeria destapa l'11a edició de 'L'art del regal'


  • Comparteix:

Una de les obres de Guinovart que es podrà veure a la mostra. / Font: Batlleargimon.com

Una de les obres de Guinovart que es podrà veure a la mostra. / Font: Batlleargimon.com

'L'art del regal', la mostra anual d'obra gràfica original que selecciona La Galeria, es pot visitar des d'aquest dissabte fins al dia de Reis. La sala del carrer de Sant Jordi exhibeix obra de Tàpies, Guinovart i els germans Moscardó, entre d'altres, i a més, ofereix peces de petit format d'artistes habituals de l'espai com Didier Lourenço, Perico Pastor i Jaume Roure i una selecció de gravats de Guinovart.

Com cada Nadal, la galeria de Jordi Batlle obre les seves portes a 'L'art del regal'. La cita anual amb l'obra gràfica original d'autors reconeguts mostra litografies, serigrafies i gravats. Fins el primer divendres de gener, els visitants podran gaudir d'obres de Tàpies i Guinovart, entre una selecció d'autors feta per La Galeria.

A banda d'aquesta exposició, els responsables de l'espai artístic complementen la programació nadalenca amb una tria d'obres de petit format dels pintors que col·laboren habitualment amb la sala: Arranz Bravo, Martí Bofarull i Xavier Salvador, són alguns dels noms que hi exposen. Per rubricar la iniciativa, també s'exposarà una selecció de gravats il·luminats a mà de Josep Guinovart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.