Una particular proposta de música de cambra de Novoa i López encisa el públic santcugatenc


  • Comparteix:

Un particular tàndem format pel jove Santi Novoa al trombó i Ramón López al piano ha arrencat aquest dissabte els aplaudiments del Conservatori Victòria dels Àngels. Sota el paraigües d'un repertori clàssic format per peces de Puccini, Saint-Saëns i Wagenseil, els artistes han volgut afegir un toc modern tant a la seva posada en escena com a la seva interpretació. L'actuació tanca el 10è cicle de concerts organitzat per Joventuts Musicals.

Vestimenta de carrer i una complicitat dels artistes dalt de l'escenari que han volgut fer estensiva al públic. El trombó del jove de 19 anys Santi Novoa i el piano de Ramón López han dirigit un recital que ha tingut en compte el dinamisme en la posada en escena de les peces.

Ho ha explicat Santi Novoa. Són declaracions a Cugat.cat.

Santi Novoa

El nostre darrer concert a Sant Cugat va comptar amb obres més serioses. En aquesta ocasió hem volgut tocar obres més conegudes i més breus, per fer el recital més dinàmic.




Dos anys després de debutar a Sant Cugat, els artistes han portat en aquesta ocasió un petit tast d'obres emblemàtiques de Giacomo Puccini, Camille Saint-Saëns i Georg Christoph Wagenseil, entre altres. Un concert que també ha suposat una retrobada dels músics als escenaris, ja que les seves carreres els porten sovint per camins molt diferents.

Ramón López ha explicat en declaracions a Cugat.cat la seva experiència amb el jove Novoa.

Ramón López

És impressionant. Sempre que quedem, ho fem com a amics però, a més, tenim l'oportunitat de fer música plegats.





Després del recital santcugatenc, els músics tornaran a pujar junts a un escenari el mes d'abril, a la ciutat de Gijón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.