El gènere d'acció i l'infantil, protagonistes als cinemes


  • Comparteix:

Tom Cruise protagonitza la quarta entrega de 'Misión impossible'

Tom Cruise protagonitza la quarta entrega de 'Misión impossible'

'Misión imposible: Protocolo fantasma' s'estrena als dos cinemes de la ciutat com a títol destacat de la setmana. Per als més petits s'estrenen les noves aventures dels esquirols d''Alvin i las ardillas 3' que es podrà veure tant als Yelmo com als Cinesa i el fim 'Geronimo Stilton', un ratolí que treballa com a periodista al seu país. 'Maktub' és la història de la recerca de la felicitat d'un home i serà projectada als Yelmo.

'Misión imposible: Protocolo fantasma', protagonitzada per Tom Cruise, narra com l'agent Ethan Hunt està implicat en un complot terrorista internacional. Aleshores s'inicia el 'Protocolo fantasma' per netejar el nom de l'FMI.

La comèdia 'Alvin y las ardillas 3' és la nova aventura dels esquirols Alvin, Theodore i Simon. Els tres ratolins agafaran un creuer i acabaran en una illa deserta.

'Geronimo Stilton' és un film basat en les novel·les infantils l'autor amb el mateix nom. Geronimo és el director del diari 'Eco del roedor', el jove ratolí viurà noves aventures dins del seu món, Ratalona.

La cinta 'Maktub' mostra la vida de Manolo, estresat pel seu treball i sense ganes de viure. Gràcies a Antonio, un malalt de càncer, i els seus familiars la vida de Manolo canviarà radicalment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.