El Nadal arriba a la parròquia amb la lectura dramatitzada del 'Poema de Nadal', de Sagarra


  • Comparteix:

La parròquia de Sant Pere d'Octavià s'ha vestit de Nadal aquest dimarts al vespre, en acollir el tradicional 'Poema de Nadal' que organitza Òmnium Sant Cugat. La lectura dramatitzada del text de Josep Maria de Sagarra, acompanyada de les veus de les corals de l'Escola Fusió i les escoles Pins del Vallès i Collserola, reflexiona sobre els valors d'aquestes festes convertint l'obra de l'autor català en un patrimoni nadalenc. L'acte ha estat, enguany, dedicat a la que va ser directora de la coral Pins del Vallès, Núria Serraïma.

Aquest és ja el quart any consecutiu que Òmnium Sant Cugat organitza 'Nadal a Casa', una lectura dramatitzada del 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra, que pretén convertir-se en un patrimoni més d'aquestes festes. Òmnium vol que el públic penetri en les lletres de l'autor i capti la intenció amb què ho va escriure: reflexionar sobre els valors del Nadal. La presidenta d'Òmnium Sant Cugat, Rosa Maria Caballé, ha explicat el perquè d'aquest acte.

Maria Rosa Caballé

Durant molts anys per Nadal es recitaven poemes. Alguns fragments d'aquest poema eren els més coneguts.


A més de la lectura dramatitzada, el text ha estat acompanyat de les veus i la música dels nens de les corals de l'Escola Fusió, la de l'escola Pins del Vallès i la de l'escola Collserola, que han donat un color a l'espectacle nadalenc. A més, també ha rebut la col·laboració de Camerata Sant Cugat. L'acte, enguany, ha estat dedicat a la desapareguda Núria Serraïma, que va ser directora de la coral Pins del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.