L'església Protestant de Valldoreix col·laborarà avui amb la Marató de TV3 oferint teatre


Temes relacionats

Una església a Valldoreix, en situació irregular des de fa 10 anys (25/nov/10)


  • Comparteix:

L'església Protestant de Valldoreix participa en la Marató de TV3

L'església Protestant de Valldoreix participa en la Marató de TV3

L'església protestant de Valldoreix acull l'obra teatral de Dickens 'Un conte de Nadal' aquest diumenge a les sis de la tarda. El centre de culte ha decidit ser entitat col·laboradora oficial de la Marató de TV3, ja que coincidia amb la celebració de la festa nadalenca i per tant, tots els donatius que es recaptin aniran íntegrament a aquest destí.

L'esperit nadalenc envairà l'església protestant de Valldoreix amb la representació teatral de 'Un conte de Nadal', de Charles Dickens, de la mà dels propis membres de l'església. La coincidència temporal amb la Marató de TV3 ha fet que l'església Protestant de Valldoreix es declari entitat col·laboradora oficial, desviant tots els donatius dels voluntaris a aquesta causa. L'acte també inclourà cant de nadales, una reflexió nadalenca i un caga tió per als més petits. Com cada any, els membres de l'església obren les seves portes i col·laboren amb les activitats nadalenques de la ciutat, animant els ciutadans a gaudir-ne conjuntament.

El membre de l'església protestant de Valldoreix Eloi Rovira ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat per què és important la col·laboració en aquest acte.

Eloi Rovira

És una tradició cristiana molt arrelada, i col·laborar amb la Marató és bonic i es pot aportar diners a aquesta causa.




L'església protestant de Valldoreix anima tothom a participar en aquests actes nadalencs i aportar el seu gra de sorra per una bona causa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.