Més de 300 infants ompliran de música els carrers de la ciutat en la tradicional cantada de nadales


  • Comparteix:

Més de 300 nens i nenes de la ciutat participaran a la tradicional cantada de nadales.

Més de 300 nens i nenes de la ciutat participaran a la tradicional cantada de nadales.

Els carrers de Sant Cugat s'ompliran d'esperit nadalenc amb la tradicional cantada de nadales que organitza la Federació d'Associacions de Comerciants amb les escoles de la ciutat. La cita, que tindrà lloc dijous vinent, tindrà la participació de més de 300 nens i nenes d'entre tres i 14 anys que recorreran els carrers i comerços locals cantant nadales. L'itinerari d'enguany finalitzarà amb una actuació que, escola per escola, aniran oferint davant del pessebre de la plaça de Barcelona, en substitució del tradicional cant comú final.

Les corals de les escoles Pins del Vallès, Fusió, Collserola, Ricomà, Victòria dels Àngels i Aula de so faran un circuit pels carrers de la ciutat en la tradicional cantada de nadales. Enguany els infants de l'escola Àgora-Patufet s'afegeixen als més de 300 alumnes d'entre tres i 14 anys que formen part de la rua musical.

La cantada de nadales és una iniciativa organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciants i les escoles, amb el suport de l'Ajuntament, que té com a objectiu que els nens i nenes de Sant Cugat participin de l'esperit nadalenc. Així ho ha explicat la coordinadora musical de la cantada, Gemma Navarra, en declaracions a Cugat.cat.

Gemma Navarra

L'objectiu bàsic de la cantada és que els nens visquin l'esperit del Nadal d'una manera cultural i adequada a la seva edat.


Els petits cantaires recorreran diversos carrers comercials del centre, com la rambla de Ribatallada, els carrer de la Torre, de Santa Maria o Santiago Rusiñol, per acabar amb una cantada davant del pessebre de la plaça de Barcelona.

Enguany, però, el tradicional cant comú final s'ha suspès amb motiu de la crisi, que no permet muntar una infraestructura tan gran per suportar els més de 300 participants. En finalitzar les actuacions, s'oferirà xocolata calenta i berenar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.