El Grup Zetzània protagonitza un 'Concert de Nadal' de Mira-sol per a la història


  • Comparteix:

Una edició anterior del concert

Una edició anterior del concert

El públic mirasolenc ha rebut amb entusiasme aquest divendres el 'Concert de Nadal' que ha inaugurat les festes al districte. A càrrec del grup de Gospel Zetzània, els assistents han gaudit d'una actuació plena d'espiritualitat i tradició al Casal Cultural de Mira-sol. El concert, organitzat per l'Associació de Veïns de Mira-sol, dóna pas a altres activitats com 'Els Pastorets', que se celebraran per Sant Esteve, i la cavalcada de Reis.

El concert, a càrrec del grup de Gospel Zetzània, ha encisat el públic mirasolenc amb un recull de cançons a capel·la i amb acompanyament al piano, que han servit per apropar el cant espiritual negre. El punt final de l'actuació l'ha posat el tema 'Silent Night', que s'ha cantat en quatre idiomes: alemany, català, anglès i espanyol. Es tracta del millor concert en els 25 anys de trajectòria de la cita musical, segons ha assegurat el president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

Crec que ha estat el millor en qualitat i assistència de públic. S'ha rebut amb entusiame. Estem molt satisfets.




Després de l'actuació musical, s'ha ofert als assistents un ressopó amb coca i cava. Les properes activitats que té previstes l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol són la representació d''Els Pastorets', que tindrà lloc per Sant Esteve, i la cavalcada de Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.