La Sala Rusiñol exposa 'El color de la il·lusió', la darrera obra de Cruañas


  • Comparteix:

'El color de la il·lusió' proposa un viatge per diferents ciutats eurpoees i Nova York

'El color de la il·lusió' proposa un viatge per diferents ciutats eurpoees i Nova York

Josep Cruañas ha presentat aquest divendres la seva darrera mostra, 'El color de la il·lusió', a la Sala Rusiñol. La nova exposició de l'autor proposa un particular viatge per les principals ciutats europees, com Venècia i Londres, i Nova York, en les quals l'artista se sent 100% pintor. 'El color de la il·lusió' és una declaració de principis en la qual Cruañas defensa que, tot i el moment actual de desil·lusió general, s'han de trobar raigs d'esperança. L'exposició es podrà veure a la sala santcugatenca fins el segon dissabte de febrer.

'El color de la il·lusió' és la darrera proposta de l'artista Josep Cruañas, que busca en la situació de crisi econòmica actual l'eix central de la seva inspiració: la il·lusió per la pintura. Així ho ha explicat Cruañas en declaracions a Cugat.cat.

Josep Cruañas

'El color de la il·lusió' és un pensament i un desig. En aquests moment de manca d'il·lusió, conservar-la i potenciar-la és molt important.




Es tracta d'un conjunt de teles on l'autor proposa un recorregut per les principals ciutats que el motiven a pintar, com Londres, Venècia i Nova York. Precisament, aquesta darrera s'ha convertit en un dels nous espais predilectes per Cruañas, qui no descarta que 'la ciutat que mai no dorm' sigui l'eix central de la seva propera exposició.

A 'El color de la il·lusió', el pintor fa ús d'una paleta de color on el gris i les tonalitats apagades són els principals protagonistes i on fa palès que el seu particular estil beu de moltes i diverses tradicions pictòriques.

L'exposició es podrà veure a la Sala Rusiñol fins el segon dissabte de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.