El Bosc Literari de la Serreta busca mantenir el suport econòmic municipal per garantir la seva continuïtat


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de la Serreta demana al consistori mantenir el suport econòmic municipal al 'Bosc literari'. L'activitat ha arribat aquest diumenge a la seva 8a edició per unir natura i cultura a través de contes infantils. La cita ha congregat prop de 50 persones, entre elles l'alcaldessa, Mercè Conesa. L'acte ha posat el punt final amb un petit refrigeri per als assistents al final del recorregut.

L'Associació de Veïns de la Serreta ha aprofitat la 8a edició del 'Bosc Literari', que ha tingut lloc aquest diumenge al bosc de la Serreta, per expressar el desig de mantenir el suport econòmic municipal per part del consistori. Segons ha assegurat la vicepresidenta de l'associació, Elisenda Tortajada, l'activitat es realitza de forma desinteressada, però requereix de suport financer per garantir la seva continuïtat.

Elisenda Tortajada

Poder continuar amb aquesta activitat i comptar amb el suport de l'Ajuntament. La col·laboració és desinteressada, tot i que una petita part d'inversió.



De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat que aquest suport va lligat a les disponibilitats pressupostàries, que en el seu moment van permetre arranjar els camins del Bosc i instal·lar-hi el material del recorregut.

Mercè Conesa

Tenen el màxim suport municipal i en funció de la disponibilitat pressupostària veurem quin tipus de projectes es podran desenvolupar.



L'acte d'aquest diumenge ha comptat amb el grup infantil Magma2011, que ha protagonitzat la lectura d'alguns dels contes infantils que formen part del recorregut. La passejada ha ofert una conjunció entre natura i cultura a través dels 13 rètols col·locats dins del bosc i que contenen els escrits d'Ester Ballart i les il·lustracions d'Eloi Alegre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.