La T-jove ofereix descomptes en set espectacles del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Tugues i Grangé durant la roda de premsa

Tugues i Grangé durant la roda de premsa

Els usuaris de la T-jove gaudiran d'un descompte del 30% en set espectacles del Teatre-Auditori en la programació que comença el mes vinent. Aquestes bonificacions s'emmarquen en el procés de rellançament d'aquesta targeta que per ara compta amb uns 300 titulars. A partir d'ara, tots els santcugatencs menors de 14 anys rebran una carta a l'assolir aquesta edat perquè coneguin l'existència d'aquesta targeta i els seus aventatges.

L'espectacle 'Música de pel·lícules', els muntatges teatrals 'Ticket', 'Razas' i el 'Sopar dels idiotes', són els espectacles amb descompte per als menors de 29 anys de la propera temporada juntament amb el concert d'Antònia Font, l'espectacle d'humor 'Reugenio' i l'actuació de la companyia Víctor Ullate Ballet.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica com s'encaren els descomptes.

Pep Tugues

El jove el tractem com un abonat perquè es pugui organitzar millor. Li oferim el que creiem que li va millor.


El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha explicat que la targeta es vol omplir de contingut i oferir descomptes i serveis en l'àmbit, cultural, esportiu i formatiu. Grangé diu que l'objectiu és fer-la atractiva per als usuaris.

Raül Grangé

Volem que la targeta sigui imprescindible per als joves. Hem d'arribar a la majoria de joves perquè la tinguin.




Per donar-se d'alta d'aquesta targeta cal fer la sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a l'Ajuntament, presentant el Document Nacional d'Identitat (DNI).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.