Mira-sol Teatre omple el Casal de Cultura del districte amb la versió infantil d''Els Pastorets'


  • Comparteix:

Moment de la representació al Casal de Mira-sol

Moment de la representació al Casal de Mira-sol

Mira-sol Teatre ha reivindicat el seu tradicional 'Els Pastorets' omplint la Casa de Cultura de Mira-sol. Més de 100 persones s'han reunit aquest dimecres a l'espai municipal per veure com els més menuts han pujat a l'escenari per representar les aventures d'en Lluquet i en Rovelló i el seu viatge cap a Betlem. D'aquesta manera, l'agrupació teatral arriba a la 18a edició d'aquest clàssic nadalenc. La presidenta de Mira-sol Teatre, Rosa Sicart, ha destacat el mèrit de mantenir aquesta tradició durant tants anys.

Els nens han estat els protagonistes del clàssic nadalenc 'Els Pastorets', una adaptació del text de Josep Maria Folch i Torres a càrrec de l'agrupació Mira-sol Teatre. Es tracta d'un dels espectacles nadalencs infantils més consolidats, que se celebra des de 1993.

La presidenta de l'associació teatral, Rosa Sicart, reconeix que l'experiència és esgotadora, però val molt la pena.

Rosa Sicart

Quan acabem estem esgotats i sembla que no tindrem valor de fer-ho més però després veiem que sí, perquè és molt satisfactori.



Els joves actors pujaran una altra vegada a l'escenari per Sant Esteve, dia en què oferiran una segona representació de l'obra. L'espectacle compta amb el suport de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.