La Canals Galeria buscarà en l'art les claus per sortir de la crisi


Temes relacionats

Ja es poden presentar els treballs per la 18a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català ( 7/nov/11)

La Biennal d'Art Contemporani Català arrenca a l'abril a Sant Cugat ( 2/nov/11)

Grau-Garriga obrirà la nova temporada de la Canals (21/ago/11)


  • Comparteix:

Galeria Canals

Galeria Canals

'En temps de crisi, enginy' és el lema de la Canals Galeria d'Art per l'any que ve. Exposicions, xerrades i representacions musicals són les propostes que la sala ha avançat per al 2012 amb la intenció de generar idees per superar les dificultats econòmiques. Organitzar la 18a Biennal d'Art Contemporani Català i internacionalitzar les creacions catalanes són d'altres reptes que la galeria es proposa a partir del gener.

Durant l'any que ve, les pintures de Ramon Herreros i les escultures de Neus Colet compartiran espai amb la guitarra flamenca de Javier Moreno o la tenora de Jordi Paulí. A més, la sala acollirà xerrades de personalitats com el president de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, Joan Antoni Solans, el president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix i l'escriptor Arnau Puig.

El responsable de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que la voluntat de la nova programació és potenciar les idees de manera transversal per aconseguir sortir de la crisi.

Josep Canals

L'any 2012 el món de l'art sortirà reforçat de la crisi.



En aquest sentit, Canals ha remarcat la importància que l'any 2012 la galeria sigui de nou organitzadora de la Biennal d'Art Contemporani Català, on hi participaran artistes joves de tot el país. Segons el galerista, els nous creadors són els qui tenen l'empenta necessària per innovar i generar noves tendències.

Josep Canals

Els joves artistes que participen a la Biennal del 2012 es pregunten cap a on va la societat.


Els participants poden inscriure's fins el febrer en la 18a edició d'aquesta mostra, que s'inaugurarà a l'abril al Museu i després circularà de manera itinerant per municipis de tot Catalunya.

A més, la Canals Galeria també buscarà la internacionalització de les seves exposicions tant per la via de les xarxes socials i les noves tecnologies com explorant la possibilitat de participar en fires d'arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.