Pepa Sala anuncia que no es presentarà a la renovació de la direcció de l'Esbart


  • Comparteix:

La presidenta de l'Esbart Sant Cugat, Pepa Sala, ha anunciat la seva intenció de no presentar-se a les eleccions de l'entitat, que podrien celebrar-se a la primavera. La voluntat de l'entitat és realitzar un canvi generacional al capdavant de l'Esbart, un procés que ja ha començat amb l'arribada de dos vocals nous.

La darrera assemblea del col.lectiu ha comportat la incorporació de Quim Pla, membre de Profeslo, i Sandra Cassat, directora de l'escola Endansa, com a nous vocals de l'Esbart. Aquest canvi s'inscriu dins els objectius de l'entitat de renovar la junta directiva amb l'arribada de gent jove.

Per aquest motiu, l'actual presidenta de l'Esbart Sant Cugat, Pepa Sala, ha decidit posar punt i final als 6 anys que ha estat presidint el col.lectiu. Sala ha donat més detalls sobre les raons que l'han portat a prendre aquesta decisió:

Pepa Sala

M'havia proposat uns objectius que he assolit


Malgrat que tot apunta que un membre de l'actual junta directiva podria substuir Sala, l'entitat obre les portes a qualsevol altre candidatura que es presenti abans de la primavera, moment en què podrien celebrar-se els comicis. Sala ha donat compte dels requisits que hauria de tenir el nou president de l'Esbart:

Pepa Sala

Ha de ser una persona molt vinculada a l'entitat


Actualment, l'Esbart Sant Cugat està integrat per la presidenta, Pepa Sala, i cinc vocals. Les eleccions també suposarà la renovació dels càrrecs que estan al capdavant de la Fundació de l'Esbart, encarregada de gestionar l'Aula de Música Tradicional de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.