La David Mengual Free Spirits Big Band es fa lloc al panorama jazzístic amb 'Univers Evans'


  • Comparteix:

Moment de l'actuació a Barcelona

Moment de l'actuació a Barcelona

La David Mengual Free Spirits Big Band s'ha presentat en societat a Barcelona amb el seu nou disc 'Univers Evans'. La Big Band liderada pel contrabaixista i pianista santcugatenc David Mengual repassa amb aquest treball la música del mític pianista Bill Evans, arranjada pel músic català Joan Díaz. La formació ha actuat aquest divendres a la sala Jamboree, on ha exhaurit les entrades de les dues funcions programades.

La presentació del nou disc de la David Mengual Free Spirits Big Band, anomenat 'Univers Evans', a la sala Jamboree ha estat tot un èxit per a la formació. La banda, nascuda el 2010 de la iniciativa de Jazzenviu i el contrabaixista i pianista santcugatenc David Mengual, figura destacada del jazz català i estatal, es basa en la improvisació, comunicació i sensibilitat interpretativa.

La Big Band està formada per 14 joves músics actius dins del panorama jazzístic català, que interpreten la música de Bill Evans, un dels pianistes més influents de la història del jazz, amb els arranjaments del músic català Joan Díaz.

'Univers Evans' està a la venda des del novembre passat i la seva presentació a Barcelona ha aconseguit exhaurir les entrades per a les dues actuacions previstes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.