Els Reis Mags visitaran a domicili nens malalts i amb dificultats de mobilitat a Valldoreix


  • Comparteix:

Ses Majestats s'aproparan als domicilis d'infants amb problemàtiques

Ses Majestats s'aproparan als domicilis d'infants amb problemàtiques

Els Reis Mags visitaran els nens amb discapacitats físiques o psíquiques, llargues malalties o problemes de mobilitat aquest dijous a Valldoreix. L'EMD s'ha posat en contacte amb diverses entitats del territori perquè cap nen no es quedi sense veure Ses Majestats la vigília de la nit de Reis.

D'aquesta manera, es vol apropar la cavalcada reial als domicilis d'infants amb problemàtiques que els impedeixen anar a rebre els tres reis als carrers de Valldoreix. Fins ara, ja s'ha confeccionat una llista de nens que, per diversos motius, no podran veure Ses Majestats durant el recorregut amb les seves carrosses.

L'EMD també fa una crida a les famílies d'infants amb aquestes problemàtiques perquè ho facin saber a l'administració valldoreixenca. Per fer-ho, cal trucar al telèfon de l'àrea de Cultura de l'EMD (93.589.82.69).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.