El Museu de Sant Cugat ha iniciat els tràmits per adherir-se a la Xarxa de Museus Locals


  • Comparteix:

Campins diu que es podria fer afectiva l'adhesió en dos mesos.

Campins diu que es podria fer afectiva l'adhesió en dos mesos.

El Museu de Sant Cugat ha iniciat els tràmits per formar part de la Xarxa de Museus Locals que gestiona la Diputació de Barcelona. D'altra banda, Sant Cugat s'ha adherit al Consorci de Turisme del consell comarcal del Vallès Occidental amb l'objectiu, tot plegat, d'atraure més visitants a la ciutat i a les diferents seus del Museu.

El Museu de Sant Cugat ha iniciat els tràmits per adherir-se a la Xarxa de Museus Locals, que coordina els museus i equipaments patrimonials de les comarques barcelonines i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. El director del museu, Lluís Campins, explica que la xarxa dóna suport econòmic i material als seus membres.

Lluís Campins

La xarxa dóna suport econòmic i material als membres que en formen part


D'altra banda, Sant Cugat s'ha adherit al Consorci de Turisme del Vallès Occidental que té com a objectiu desenvolupar actuacions recollides en el pla de desenvolupament turístic, com crear una pàgina electròncia, editar un llibre institucional de la comarca i participar en el proper Saló Internacional de Turisme. Disset de les vint-i-tres localitats de la comarca formen part de l'organització

El Museu de Sant Cugat podria entrar a formar part de la Xarxa de Museus Locas d'aquí a dos mesos aproximadament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.