El Teatre-Auditori acull el càsting pel muntatge musical 'Sonrisas y Lágrimas'


  • Comparteix:

El musical 'Sonrisas y Lágrimas' arriba al maig a Sant Cugat

El musical 'Sonrisas y Lágrimas' arriba al maig a Sant Cugat

El Teatre-Auditori acollirà el darrer dijous de gener el càsting per seleccionar tres dels personatges infantils del musical 'Sonrisas y Lágrimas', que es representa al maig a l'equipament municipal. Les proves serviran només per a les set funcions que es faran a Sant Cugat, l'única ciutat catalana que acull el muntatge. Els nens participants han de tenir entre 4 i 13 anys per optar als papers de Kurt, Marta i Gretl i hauran de preparar la cançó 'Do, re, mi', així com el text del seu personatge.

El darrer dijous de gener, a partir de les quatre de la tarda, tindrà lloc el càsting per escollir els nou nens i nenes que participaran del muntatge musical 'Sonrisas y Lágrimas' a la ciutat. La cita tindrà lloc al Teatre-Auditori, que acollirà el muntatge al mes de maig. El director del teatre, Pep Tugues, ha explicat els detalls del càsting a Cugat.cat.

Pep Tugues

Els nens no poden actuar cada dia i per això escollirem tres nois i sis noies de la ciutat perquè puguin cantar i interpretar 'Sonrisas y Lágrimas'.


Els nens i nenes optaran als papers de Kurt, un noi de vuit a 13 anys; Marta, una nena de sis a nou anys; i Gretl, una nena de quatre a set anys, tots ells amb veus blanques. Els aspirants hauran de preparar la cançó 'Do, re, mi' del mític musical i hauran de superar també una prova de text.

Sant Cugat acollirà al maig set representacions del musical 'Sonrisas y Lágrimas', convertint-se així en l'única ciutat catalana confirmada de la gira espanyola del muntatge. Les representacions seran la darrera setmana de maig i les entrades es poden adquirir pels canals habituals de venda del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.