Ironia i humor negre per retratar les desigualtats a l'Argentina al Cicle de Cinema d'Autor


Temes relacionats

L'Ajuntament i Cinesa treballen per ampliar l'oferta de cicles de cinema (15/des/11)


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

El Cicle de Cinema d'Autor arrenca el trimestre amb una pel·lícula àcida que posa de manifest les desigualtats socials i econòmiques de l'Argentina. 'El hombre de al lado' és un film argentí dirigit per Mariano Cohn i Gaspart Duprat premiat al festival del Mar del Plata i al Festival de Sundance. La proposta es podrà veure aquest dijous en dues sessions a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de quatre euros.

Un conflicte entre veïns arran d'unes obres a casa d'un d'ells serveix de detonant a una història que reflecteix com dos móns totalment diferents poden compartir una mateixa paret. Aquesta cinta argentina, dirigida a dues mans, tracta el tema de les diferències socials i econòmiques i quins conflictes sorgeixen quan aquests dos móns interactuen. Rafael Spregelburd i Daniel Aráoz encarnen als dos protagonistes que mantenen la tensió durant tota la història.

La pel·lícula es projecta aquest dijous al cinemes Cinesa a dos quarts de set de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.