'Millenium: els homes que no estimaven les dones', principal estrena als cinemes


  • Comparteix:

El film està basat en la primera novel·la de la saga 'Millenium'

El film està basat en la primera novel·la de la saga 'Millenium'

La versió cinematogràfica americana d''Els homes que no estimaven les dones', la primera part de la saga literària 'Millenium' escrita per l'escriptor noruec Stieg Larsson, ja ha arribat a les sales santcugatenques. El film es podrà veure als dos cinemes de la ciutat en versio digital catalana. Cinesa també estrena la nova cinta d'Àlex de la Iglesia, 'La chispa de la vida'. A més, el Yelmo projectarà altres pel·lícules com 'La hora más oscura' i 'Las olas'.

La pel·lícula narra la història del periodista Mikel Blomkvist, un periodista de la revista Millenium que investiga la desaparició fa 40 anys d'una noia de família benestant. Blomkvist és acusat de difamació i es trasllada a Suècia per tancar la seva investigació. El film està dirigit per David Fincher i protagonitzat per Daniel Craig i Rooney Mara.

La comèdia arriba amb 'La chispa de la vida', Roberto és un publicista que durant un accident queda atrapat i ningú no es posa d'acord en la forma de rescatar-lo. Aquesta situació crida l'atenció dels mitjans i ell en treurà profit.

'La hora más oscura' explica la supervivència d'un grup de persones que durant la seva visita a Moscou veuen com una estranya força està destruint el planeta.

El film 'Las olas' és la història d'un home que fa un viatge des de València fins a un poble francés per tal de reconciliar-se amb ell mateix i intentar descobrir la història que s'amaga al poble on tants refugiats es van allotjar durant la guerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.