'Homes d'honor', el nou llibre de Xavier Bosch, surt a la venda el dia 24


Temes relacionats

'Se sabrà tot' del santcugatenc Xavier Bosch, l'obra més venuda per Sant Jordi a Sant Cugat (26/abr/10)

Xavier Bosch, premi Sant Jordi 2009 (14/des/09)

El santcugatenc Xavier Bosch presenta la dimissió com a director de l''Avui' (22/oct/08)


  • Comparteix:

Imatge de la portada del llibre. /Font: Proa.cat

Imatge de la portada del llibre. /Font: Proa.cat

El personatge del periodista Dani Santana torna a cobrar vida de la mà de l'escriptor i comunicador santcugatenc Xavier Bosch amb la novel·la 'Homes d'honor', que edita Proa. Amb aquesta nova obra, Bosch torna a abordar el periodisme d'investigació, però situant el protagonista al capdavant d'un programa d'entrevistes a la televisió. 'Homes d'honor' surt a la venda el quart dimarts d'aquest mes.

Xavier Bosch torna a confiar en l'exdirector del diari Crònica, Dani Santana, per narrar una història amb noves dosis de poder, intriga i corrupció, i ara, sexe clandestí.

Igual que a 'Se sabrà tot', Dani Santana guarda algunes similituds amb el mateix Xavier Bosch, sent responsable d'un programa d'entrevistes a la televisió. A la novel·la, el protagonista contactarà amb una siciliana temperamental que ha destapat secrets de la Cosa Nostra; descobrirà un secret obscur del pare de l'alcalde de Barcelona i un testimoni de l'incendi del Liceu li farà una revelació incòmoda.

'Homes d'honor' va sortir a la venda el dia 24 de gener. També es pot adquirir a Proa.cat, on a més està disponible en format e-book.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.