La violinista Curbasi arrenca la temporada de concerts de Joventuts Musicals amb Bach


  • Comparteix:

Sara Curbasi tocant la Sonata número 3 de Bach

Sara Curbasi tocant la Sonata número 3 de Bach

Una quarantena de santcugatencs han gaudit aquest dissabte del concert que la violinista catalana Sara Curbasi ha ofert al Conservatori Victòria dels Àngels. Curbasi ha encisat el públic en l'estrena de la 11a temporada de concerts de Música de Cambra de Joventuts Musicals de Sant Cugat (JJMM). Dues sonates de Bach han compost el repertori d'aquesta jove barcelonina, que ha tocat en grans escenaris d'Europa com el Royal Festival Hall de Londres i el Gran Teatre del Liceu.

La violinista catalana Sara Curbasi està estudiant a la Royal Academy of Music amb el professor Remus Azoitei amb una beca del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA). Prèviament, va estudiar a la Purcell School of Music amb una beca del govern anglès. Curbasi és membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya des del 2006 i ha fet recitals de música de cambra i solo a Anglaterra i Catalunya i més recentment a Bucarest. Ha estat dirigida per directors com Simon Rattle, Yan Pascal Tortelier i Christian Thielemann, entre d'altres.

Curbasi ha definit així el repertori del concert d'aquest dissabte format per sonates de Bach.

Sara Curbasi

Toco la Sonata número 3 en Do Major per violí sol i la número dos. És el repertori més difícil tècnicament i musicalment, t'ho exigeix tot.





Sara Curbasi ja havia actuat davant del públic santcugatenc en altres ocasions al Teatre-Auditori i al Conservatori.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.