Tarragona, última parada de la Biennal d'Art Contemporani Català 2010


Temes relacionats

La Biennal d'Art Contemporani Català arrenca a l'abril a Sant Cugat ( 2/nov/11)

La Biennal d'Art Contemporani Català farà una parada a Cadaqués aquest hivern (10/ago/10)

La 17a Biennal d'Art Contemporani Català inicia el seu recorregut a Sant Cugat (30/abr/10)


  • Comparteix:

Una de les obres que integren la mostra

Una de les obres que integren la mostra

La 17a Biennal d'Art Contemporani Català acaba el seu recorregut aquest divendres a Tarragona, Capital de la Cultura Catalana 2012, com a prèvia dels actes oficials. L'exposició itinerant, que ajuda 11 joves a difondre la seva obra, va donar el tret de sortida el 29 d'abril del 2010 a la nostra ciutat i ja ha estat visitada per 14.000 persones. La mostra té lloc a la galeria d'art El Tinglado i s'inaugura a dos quarts de vuit del vespre.

La Biennal d'Art Jove pretén unir poblacions catalanes amb l'afany d'impulsar nous artistes i art innovador. Les terres tarragonines han tingut un paper destacat en la present edició de la mostra, i per això Tarragona ha estat escollida com a punt de cloenda.

Laura Cuch, Mar Garcia, Daniel Gasol, Míriam Grau, Mercè Hernández, Antoni Hervás, Tamara Kuselman, Daniel Lumbreras, Ariadna Mangrané, Virginia Vallilengua i Zosen són els artistes que participen en l'exposició. Les seves 22 obres d'art visuals s'exposaran a Tarragona des d'aquest divendres i fins al tercer dilluns de febrer.

Una vegada tancada la seva edició de 2010, arrencarà la 18a edició d'aquest iniciativa. La biennal 2012 s'inaugurarà a l'abril al Museu de Sant Cugat i mostrarà treballs de diferents disciplines artístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.