Un recull d'obres minitèxtils de la 9a Triennal Internacional es podrà veure a la Casa Aymat


  • Comparteix:

Una de les obres seleccionades per a l'exposició 
Font: Ajuntament

Una de les obres seleccionades per a l'exposició Font: Ajuntament

'Amb o sense aigua' és el tema principal de la 9a Triennal d'art tèxtil, que es podrà veure a Sant Cugat a partir d'aquest dijous i fins el tercer diumenge d'abril. La mostra és un recull de 64 obres seleccionades d'entre les 369 candidatures presentades al certamen internacional, que enguany acull propostes de països com Austràlia, Estats Units o França. L'exposició es podrà veure fins a l'abril a la Casa Aymat, que rep el relleu d'aquesta mostra promoguda pels Museus d'Angers.

La mostra d'obres minitèxtils de la 9a Triennal Internacional arriba al Museu del Tapís Contemporani de Sant Cugat, després de visitar el Museu del Vestit i del Tèxtil de Saint Lambert, a Montréal, i el Textilmuseum de Sankt Gallen, a Suïssa.

Es tracta d'un recull de 64 obres, elaborades a partir de fil o de la idea de fil, que giren al voltant del lema 'Amb o sense aigua'. Les obres es dividiran en un total de cinc espais, on es podrà veure el desenvolupament d'aquest concepte i la seva variació segons els diferents autors.

La Triennal Internacional és una de les cites més esperades entre la creació tèxtil contemporània i el públic, que va néixer fa 15 anys al poble francès d'Angers. Enguany, la cita arriba a Sant Cugat gràcies a una col·laboració de la Casa Aymat amb el museu francès iniciada l'any 2009.

El director del Museu, Lluís Campins, ha explicat a Cugat.cat la importància que té per a la ciutat acollir un certamen d'aquesta categoria.

Lluis Campins

Dins el món dels artistes de l'art tèxtil internacional aquesta és una de les cites més esperades.



La mostra, que acull obres d'artistes de 23 països diferents, es podrà veure a partir de dijous i fins el tercer diumenge d'abril, al Museu del Tapis Contemporani.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.