'Albert Nobbs' i 'J. Edgar', a la cartellera dels cinemes locals


  • Comparteix:

Glenn Close està nominada als Oscar per 'Albert Nobbs'

Glenn Close està nominada als Oscar per 'Albert Nobbs'

La nominada als Oscars Glenn Close arriba a Cinesa Sant Cugat de la mà d''Albert Nobbs', que explica les dificultats d'una dona per sobreviure a la Irlanda del segle XIX. El drama protagonitzat per Leonardo Di Carprio, també nominat com a millor actor en els Globus d'Or, 'J. Edgar' estarà present a les cartelleres dels dos cinemes de la ciutat. 'Underworld: El despertar' i 'Bajo amenaza' són les altres estrenes d'aquesta setmana.

'Albert Nobbs' narra la història d'una dona que es fa passar per un home amb l'objectiu de trobar feina i poder sobreviure a la Irlanda del segle XIX. Glenn Close està nominada als Oscars per aquesta interpretació, on el seu personatge es veu immers en un inusual triangle amorós. El film, a més, està nominat als Oscars també en la categoria de millor actriu secundària i maquillatge. La pel·lícula estarà a la cartellera de Cinesa Sant Cugat.

En aquesta sala i als cinemes Yelmo, els espectadors podran gaudir de l'actuació de Leonardo Di Caprio a la pel·lícula 'J. Edgar', per la qual va estar nominat a millor actor als Globus d'Or. Situada en 1924, el film explica la vida de Edgar Hoover, director general del FBI que es va convertir en un dels homes més poderosos i temuts de la història dels Estats Units. Clint Eastwood dirigeix aquesta cinta.

El thriller 'Underworld: El despertar' estarà present als Yelmo a partir d'aquest divendres. El llargmetratge té com a protagonista la Selene, que desperta després de 15 anys en coma, i es troba amb un món on els humans han de lluitar contra vampirs i licantrops per sobreviure.

Nicolas Cage i Nicole Kidman arriben als cinemes Yelmo amb 'Bajo Amenaza', que explica com un grup de criminals pren com a hostatges una parella. La situació, però, finalment s'acaba complicant a mesura que es descobreixen traïcions i enganys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.