Motis, Chamorro i Terraza acosten el jazz a tots els públics en un concert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Andrea Motis i Joan Chamorro actuaran acompanyats d'Ignasi Terraza al piano

Andrea Motis i Joan Chamorro actuaran acompanyats d'Ignasi Terraza al piano

Joan Chamorro, Andrea Motis i Ignasi Terraza seran els encarregats d'iniciar el cicle 'Una hora de música' que comença el darrer dijous de gener al vestíbul del Teatre-Auditori. El trio de jazz es presenta amb un concert on els estàndards del jazz i la química entre els músics seran els principals protagonistes. L'entrada al concert és gratuïta, tot i que l'aforament és limitat.

Acostar el jazz a tots els públics i gaudir fent música són les màximes principals del polifacètic músic Joan Chamorro. Un dels noms propis del jazz actual, que arriba el darrer dijous de gener al Teatre-Auditori acompanyat de la jove Andrea Motis i del pianista Ignasi Terraza.

Un trio de luxe, que arriba amb ganes de gaudir de la química que sorgeix de la seva música, com ha explicat Chamorro en declaracions al programa 'Ritme santcugatenc'.

Joan Chamorro

És posar l'Andrea Motis amb el Joan Chamorro i l'Ignasi Terraza, buscant la mateixa línia. Això el públic ho agraeix.




El conjunt oferirà un repertori variat format per estàndards del jazz, que van des del be bop al jazz més clàssic, i que va variant en funció de la sintonia entre els músics i el públic, fent gala d'una de les màximes del jazz: la improvisació.

La següent actuació del cicle, organitzat per Joventuts musicals, anirà a càrrec de la soprano santcugatenca Júlia Farrés Llongueras acompanyada de Francesca Masclans, en l'espectacle 'Duesambduos' que es podrà veure a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels el segon dijous de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.