L'Ajuntament reconeix la tasca de l'expresident de Geganters, Pere Royo


  • Comparteix:

Foto de família de la recepció. /Font: LocalPres

Foto de família de la recepció. /Font: LocalPres

L'expresident de Geganters de Sant Cugat, Pere Royo, ha estat el protagonista de la recepció que l'Ajuntament ha organitzat per reconèixer la seva tasca al capdavant de l'entitat durant 17 anys. L'acte també ha servit per donar la benvinguda al nou responsable del col·lectiu, Carles Falp, que va assumir el càrrec al desembre.

Coincidint amb els 25 anys de l'entitat, l'alcaldessa Mercè Conesa s'ha entrevistat amb els presidents entrant i sortint de Geganters, Carles Falp i Pere Royo.

La colla gegantera ha exposat els seus nous projectes, com la gegantona Salut i els actes commemoratius dels 25 anys. Entre els seus projectes actuals, l'entitat destaca la creació de l'escola de música i les xerrades informatives a les escoles.

Pere Royo continuarà vinculat a Geganters de Sant Cugat. L'expresident ha rebut de mans de l'alcaldessa una placa commemorativa com a reconeixement a la seva feina, al llarg de 17 anys.

Conesa ha subratllat la labor de Geganters com a creadors de dues icones de la cultura popular i tradicional de Sant Cugat, com són els Gegants Joan i Marieta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.