Arrenquen els concerts d'homenatge a Pilar Gefaell d'El Siglo


  • Comparteix:

Gefaell, a l'estudi de Cugat.cat

Gefaell, a l'estudi de Cugat.cat

L'associació cultural El Siglo Mercantic dedica els concerts d'aquest cap de setmana a Pilar Gefaell, actriu de doblatge i col·laboradora de Cugat.cat, que va morir fa una setmana. Les activitats per aquest dissabte engloben un vermut-concert dedicat al tango, a càrrec de l'uruguaià Eduardo Giménez, i una nova edició de les 'Nits del Xiringuito', que ofereixen als assistents sopars amenitzats per concerts temàtics.

El tradicional vermut-concert de l'Associació el Siglo Mercantic està dedicat aquest dissabte al tango, i el músic Eduardo Giménez serà l'encarregat de posar banda sonora a aquesta cita en forma de milonga. Giménez és un reconegut músic de tango que actualment coordina un projecte musical a Lituania, anomenat 'Tango Gatos', en el també qual col·labora l'associació El Siglo.

A més, una setmana després de la seva inauguració, arriba una nova cita de les 'Nits del Xiringuito', una proposta de l'associació que oferirà música en directe en els ja tradicionals sopars d'El Siglo. La intèrpret de cançó francesa, Cristina Werring, serà l'encarregada d'amenitzar el sopar de dissabte amb Arrigo Tomasi al piano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.